Event location

Αμφιθέατρο Γ.Ν.Α. «Ο Ευαγγελισμός»
Athens

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» (Ε.Ε.Π.Ν.Ε.)

Saturday, 04 March 2023

Εκπαίδευση

Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 - Ώρες διεξαγωγής 10:00-14:00

Αμφιθέατρο Γ.Ν.Α. «Ο Ευαγγελισμός» (κτίριο χειρουργείων, ισόγειο)

Μόνο δια ζώσης συμμετοχή, περιορισμένος αριθμός θέσεων

 

Απαραίτητη είναι η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής στη Γραμματεία της Ε.Ε.Π.Ν.Ε. έως τις 28-02-2023

Επισυνάπτεται το Έντυπο Δήλωσης Συμμετοχής

Οι συμμετέχοντες Ιατροί των Χειρουργικών Ειδικοτήτων θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους προσομοιωτές στο χώρο του Αμφιθεάτρου του Γ.Ν.Α. "Ο Ευαγγελισμός" και να επεξεργαστούν-δοκιμάσουν, με τη βοήθεια των εκπαιδευτών, ένα “καινοτόμο εργαλείο” που παρέχει τη δυνατότητα εκπαίδευσης σε εργαλεία και εικόνες, σε ένα ρεαλιστικό σύστημα που παρέχει όψη και αίσθηση πολύ κοντά στην πραγματικότητα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Η Ημερίδα απευθύνεται αποκλειστικά σε Ιατρούς Χειρουργικών Ειδικοτήτων και θα πραγματοποιηθεί μόνο με δια ζώσης συμμετοχή. Απαραίτητη η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής, αποστέλλοντας το Έντυπο Δήλωσης Συμμετοχής, μέχρι τις 28-02-2023, στο e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

   Δωρεάν συμμετοχή  (περιορισμένος αριθμός θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

   Χορήγηση e-Πιστοποιητικών Παρακολούθησης

(απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή του e-πιστοποιητικού είναι η παρακολούθηση του συνολικού χρόνου της εκδήλωσης και η συμπλήρωση του Εντύπου Αξιολόγησης που θα αποσταλεί ηλεκτρονικά μετά το πέρας της εκδήλωσης).

  Πληροφορίες: https://www.evaggelismos-hosp.gr/index.php/ekpaideftika-programmata-epistimonikon-tmimaton/ekdiloseis-hands-on-courses-2022-2023

ΑΦΙΣΑ

ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ