Ελληνική Εταιρία
Πλαστικής Επανορθωτικής &
Αισθητικής Χειρουργικής
Ε. Ε. Π. Ε. Α. Χ.

Ατζέντα - Συνέδρια Εκπαιδεύσεις Πλαστικής Χειρουργικής

Γεγονότα ημερολογίου

Προηγούμενος μήνας Προηγούμενη μέρα Επόμενη μέρα Επόμενος μήνας
Δείτε ανά χρόνο Δείτε ανά μήνα Δείτε ανά εβδομάδα Δείτε σήμερα Αναζήτηση Μετάβαση στο μήνα

Πρόσκληση Σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση 2018

Σάββατο 01 Σεπτέμβριος 2018 11:00
Επισκέψεις : 303

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής, καλεί σε Γενική Συνέλευση όλα τα Τακτικά Μέλη της Εταιρείας.


Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018 στις 17.00 στα γραφεία της Εταιρείας.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 11.00 στα γραφεία της Εταιρείας (Λ. Κηφισίας 32, Μαρούσι, Μέγαρο ΑΤΡΙΝΑ, Κτήριο Β. 2oς όροφος)

Σύμφωνα με το Άρθρο 7 του καταστατικού «Τα Τακτικά μέλη της Εταιρείας εφόσον έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις (χωρίς οφειλές κατά το τρέχον ημερολογιακό έτος), έχουν το δικαίωμα να παίρνουν μέρος σε όλες τις Γενικές Συνελεύσεις με δικαίωμα ψήφου … Στις Συνελεύσεις δεν έχουν δικαίωμα να παρίστανται τακτικά μέλη που δεν έχουν εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις κατά το τρέχον έτος (2017)».

Προκειμένου να αποφευχθεί αργοπορία και συνωστισμός στην έναρξη της Γενικής Συνελεύσεως θα παρακαλούσαμε οι οικονομικές σας εκκρεμότητες να τακτοποιηθούν πρωθύστερα της πραγματοποίησης της Γενικής Συνελεύσεως.

Υπενθυμίζεται ότι έχετε τη δυνατότητα να καταβάλλετε τις συνδρομές σας είτε μέσω τραπεζικής κατάθεσης στο παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό σας, είτε στα γραφεία της Εταιρίας κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τη γραμματεία.

Τράπεζα Πειραιώς
Aρ. Λογαριασμού: 5045-074152-076
IBAN: GR 15 0172 0450 0050 4507 4152 076
Δικαιούχος: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗΣ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

  1. Μονάδες Ημερήσιες Νοσηλείας Δερματολογίας και ιατρικές πράξεις που δύνανται να εκτελούνται σ’ αυτές. Νομικές ενέργειες κατά των Υπουργικών Αποφάσεων προς ακύρωσή τους.
  2. Γνωστικό αντικείμενο και Τίτλος Ειδικότητας. Ενημέρωση επί των ενεργειών που πραγματοποιήθηκαν σχετικά με το σχέδιο νόμου και τις τυχόν εξελίξεις.
  3. Τρέχοντα θέματα αρμοδιότητας ΓΣ που πιθανόν να προκύψουν.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Εκ μέρους του Δ.Σ.,
Πρόεδρος: Μιχαήλ Ταραμπέ
Γενικός Γραμματέας: Ηλίας Αθανασόπουλος

Πρόκληση σε Γενική Συνέλευση 2018

Μπορείτε να κατεβάσετε την επιστολή πρόσκλησης στη Γενική Συνέλευση 2018.

Θέση : Λ. Κηφισίας 32, Μαρούσι, Μέγαρο ΑΤΡΙΝΑ, Κτήριο Β. 2oς όροφος

Πίσω

Σχετικα με τις Συνδρομες

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΕΠΕΑΧ οι ετήσιες συνδρομές των μελών καταβάλονται το μήνα Φεβρουάριο εκάστου έτους. Στα πλαίσια αυτά παρακαλείσθε να διευθετήσετε τη συνδρομή σας ώστε να είστε ταμειακά ενήμεροι.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με τον Ταμία της ΕΕΠΕΑΧ στην ηλεκτρονική διεύθυνση treasurer@hespras.gr.

Τρόποι Καταβολής Συνδρομής