εκ μέρους του Προέδρου και του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.) θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το 77ο Εκπαιδευτικό μάθημα της Εταιρείας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 18.00-20.00 στα γραφεία της Εταιρείας: Μέγαρο ΑΤΡΙΝΑ, Κτήριο B, Λ. Κηφισίας 32-Μαρούσι, 2ος όροφος.
Το μάθημα διοργανώνεται από το Τμήμα Παίδων & Συγγενών Ανωμαλιών

Συντονιστής: Περικλής Φόρογλου
"Παιδικό έγκαυμα και τραύμα - Ιδιαιτερότητες. Αποκατάσταση ελλειμμάτων" Αναστασία Λουπάτατζη

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το μάθημα θα μεταδοθεί και διαδραστικά στο Κέντρο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Α.Π.Θ. μεταξύ 18.00-20.30 (Υπεύθυνος επικοινωνίας: Π. Φόρογλου)