Ελληνική Εταιρία
Πλαστικής Επανορθωτικής &
Αισθητικής Χειρουργικής
Ε. Ε. Π. Ε. Α. Χ.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Στα πλαίσια της προώθησης και ανάδειξης της σημασίας και προσφοράς της ειδικότητάς μας στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, αλλά και ενημέρωσης του ρόλου της πλαστικής χειρουργικής στο ευρύ κοινό, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ΕΕΠΕΑΧ συμμετέχει ενεργά στην Εκδήλωση «Ημέρες Υγείας 2018» που διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Εφαρμογών Πληροφορικής Υγείας (ΕΕΜΕΠΥ) και θα διεξαχθεί 11-13 Μαΐου 2018 στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η ΕΕΠΕΑΧ θα έχει παρουσία καθ’ όλη τη διάρκεια του συνεδρίου με stand στον εκθεσιακό χώρο της εκδήλωσης, καθώς θα πραγματοποιήσει διαδραστική παρουσίαση για το κοινό το Σάββατο 12.5.2018 και ώρα 16.00-17.00.

Την οργάνωση της παρουσίασης της ΕΕΠΕΑΧ έχουν επιμεληθεί τα εκλεγμένα μέλη των επιτροπών της εταιρείας μας (Τμήμα Αισθητικής Χειρουργικής, Τμήμα Εγκαυμάτων, Τμήμα Μικροχειρουργικής & Άκρας Χειρός, Τμήμα Πλαστικής Παίδων & Συγγενών Ανωμαλιών, Τμήμα Ογκολογικής Πλαστικής Χειρουργικής ) με το συντονισμό του ΔΣ.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση imeresygeias.gr

Σχετικα με τις Συνδρομες

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΕΠΕΑΧ οι ετήσιες συνδρομές των μελών καταβάλονται το μήνα Φεβρουάριο εκάστου έτους. Στα πλαίσια αυτά παρακαλείσθε να διευθετήσετε τη συνδρομή σας ώστε να είστε ταμειακά ενήμεροι.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με τον Ταμία της ΕΕΠΕΑΧ στην ηλεκτρονική διεύθυνση treasurer@hespras.gr.

Τρόποι Καταβολής Συνδρομής