Εκ μέρους του Προέδρου και του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρίας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.) θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το 73ο Εκπαιδευτικό Μάθημα της Εταιρίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Απριλίου 2018 και ώρα 18.00 - 20:00, στα γραφεία της Εταιρίας: Μέγαρο ΑΤΡΙΝΑ, Κτίριο B, Λ. Κηφισίας 32-Μαρούσι, 2ος Όροφος.

Το μάθημα διοργανώνεται από το Τμήμα Αισθητικής.
Συντονιστής: Περικλής Φόρογλου

Θέμα: Ρινοπλαστική

Παρουσίαση περιστατικών: Ομιλητές TBC
Ανατομία: Π. Φόρογλου
Τεχνικές : Π. Μάνταλος
Δυσμενείς εκβάσεις και επιπλοκές: Π. Μάνταλος
Ερωτήσεις - Συζήτηση

Όποια/όποιος κ.κ. συνάδελφος επιθυμεί να παρουσιάσει κάποιο ιδιαίτερου ενδιαφέροντος περιστατικό παρακαλείται να το δηλώσει στο συντονιστή του μαθήματος μέχρι τη Δευτέρα 2 Απριλίου το αργότερο.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το μάθημα θα μεταδοθεί και διαδραστικά στο Κέντρο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Α.Π.Θ. μεταξύ 18.00-20.30 (Υπεύθυνος επικοινωνίας: Π. Φόρογλου)