ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

137o Εκπαιδευτικό Μάθημα της ΕΕΠΕΑΧ2024-03-22 09:20:00

Αγαπητοί Συνάδελφοι, εκ μέρους του Προέδρου και του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής...

136o Εκπαιδευτικό Μάθημα της ΕΕΠΕΑΧ2024-02-20 09:20:00

Πρόκληση σε Γενικη Συνέλευση ΕΕΠΕΑΧ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 20242024-02-07 09:20:00

Αγαπητοί  Συνάδελφοι, Όπως έχετε ενημερωθεί, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας...

Μετεκπαιδευτική Ημερίδα ΕΕΠΕΑΧ «ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΟΤΕΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΚΩΝ ΝΕΥΡΩΝ ΤΟΥ ΑΝΩ ΑΚΡΟΥ»2024-01-29 09:20:00

Αγαπητοί συνάδελφοι Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο της Συνεχιζόμενης εκπαίδευσης η...

135o Εκπαιδευτικό Μάθημα της ΕΕΠΕΑΧ 2024-01-25 09:20:00

134o Εκπαιδευτικό Μάθημα της ΕΕΠΕΑΧ 2023-12-22 09:20:00

Με στόχο τη διεύρυνση των επιστημονικών επιτευγμάτων του κλάδου, οι Έλληνες πλαστικοί χειρουργοί συμμετείχαν ενεργά με παρουσιάσεις και ομιλίες στο τριήμερο συνέδριο καλύπτοντας πληθώρα θεμάτων όπως Τραύμα και Αποκατάσταση, Χειρουργική Χεριού, Έγκαυμα, Μικροχειρουργικές Τεχνικές, Χειρουργική Μαστού, Αισθητική Χειρουργική. Το Πανελλήνιο Συνέδριο της Εταιρείας αποτελεί το κορυφαίο επιστημονικό γεγονός που αποτυπώνει κάθε δύο χρόνια τα επιτεύγματα της Ελληνικής Πλαστικής Χειρουργικής.

Η ειδικότητα πλαστικής και επανορθωτικής χειρουργικής έχει ωριμάσει τόσο σε κλινικό όσο και σε επιστημονικό επίπεδο στη χώρα μας, ώστε οι οποιεσδήποτε διεθνείς εξελίξεις να αφομοιώνονται και να εφαρμόζονται στη χώρα μας ταυτόχρονα με τα πιο προηγμένα διεθνή κέντρα.

Οι Έλληνες πλαστικοί χειρουργοί τόσο με την διεθνή τους παρουσία, όσο και με την άψογή και διαρκή συνδρομή τους στον Έλληνα ασθενή αποτελούν μία σταθερή αξία για την επίλυση των πολύπλοκων ιατρικών προβλημάτων που επιλαμβάνονται.

Συγχρόνως, οι Έλληνες και ξένοι συνάδελφοι είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο περιβάλλον με κορύφωση την αναπαράσταση στο ιερό του Ιπποκράτη του αντίστοιχου όρκου που δια μέσου των αιώνων παραμένει αναλλοίωτος σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΕΠΕΑΧ