Το Πανελλήνιο Συνέδριο Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής διοργανώνεται ανά διετία από την ΕΕΠΕΑΧ, σύμφωνα με το καταστατικό (Κεφάλαιο ΣΤ’, άρθρο 36, Δραστηριότητες της ΕΕΠΕΑΧ).

Το ΔΣ της ΕΕΠΕΑΧ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει προς τα Τακτικά μέλη της Εταιρείας τη διοργάνωση του 13ου Πανελληνίου Συνεδρίου Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα κατά το δίμηνο Οκτωβρίου-Νοεμβρίου 2019.

Στα πλαίσια της συνεχούς μας προσπάθειας για την διασφάλιση διαφάνειας, της ισότιμης και αξιοκρατικής αντιμετώπισης όλων των τακτικών μελών της ΕΕΠΕΑΧ, το ΔΣ προσκαλεί όλα τα Τακτικά μέλη που επιθυμούν την ανάληψη της Προεδρίας της Οργανωτικής Επιτροπής του 13ου Πανελληνίου Συνεδρίου Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής και πληρούν τις προϋποθέσεις, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους με την κατάθεση υποψηφιότητας.

Επισυνάπτεται λεπτομερής ανάλυση της διαδικασίας υποβολής.