Ελληνική Εταιρία
Πλαστικής Επανορθωτικής &
Αισθητικής Χειρουργικής
Ε. Ε. Π. Ε. Α. Χ.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εκ μέρους του Προέδρου και του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρίας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.) θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το 64ο Εκπαιδευτικό Μάθημα της Εταιρίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18.00-20:00, στα γραφεία της Εταιρίας: Μέγαρο ΑΤΡΙΝΑ, Κτίριο B, Λ. Κηφισίας 32-Μαρούσι, 2ος Όροφος.

Το μάθημα διοργανώνεται από το Τμήμα Ογκολογίας.

Τίτλος Μαθήματος:
Μη Μελανοκυτταρικοί Όγκοι του Δέρματος
Συντονιστής Μαθήματος: κ. Γ. Χάμψας

Διάρθρωση Μαθήματος

- BCC, SCC, όγκοι εξαρτημάτων δέρματος (Επιδημιολογία, Εντόπιση, Διαφορική διάγνωση, Όρια εκτομής ) (Αθανάσιος Παπάς)

- Τρόποι αντιμετώπισης: χειρουργικός, λιγότερο επεμβατικός, συντηρητικός (Αθανάσιος Παπάς)

- Σαρκώματα, Merkel cell carcinoma (Επιδημιολογία, Εντόπιση, Διαφορική διάγνωση, χειρουργική αντιμετώπιση, Όρια εκτομής) (Γεωργία –Αλεξάνδρα Σπυροπούλου)

- Η συμβολή της ακτινοθεραπείας στην αντιμετώπιση των μη Μελανοκυτταρικων Όγκων του Δέρματος (Κουλουλίας Βασίλειος, Αν.Καθηγητής Ακτινοθεραπείας)

Σχετικα με τις Συνδρομες

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΕΠΕΑΧ οι ετήσιες συνδρομές των μελών καταβάλονται το μήνα Φεβρουάριο εκάστου έτους. Στα πλαίσια αυτά παρακαλείσθε να διευθετήσετε τη συνδρομή σας ώστε να είστε ταμειακά ενήμεροι.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με τον Ταμία της ΕΕΠΕΑΧ στην ηλεκτρονική διεύθυνση treasurer@hespras.gr.

Τρόποι Καταβολής Συνδρομής