Ελληνική Εταιρία
Πλαστικής Επανορθωτικής &
Αισθητικής Χειρουργικής
Ε. Ε. Π. Ε. Α. Χ.

78o Εκπαιδευτικό Μάθημα ΕΕΠΕΑΧ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
εκ μέρους του Προέδρου και του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.)
θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι
το 78ο Εκπαιδευτικό μάθημα της Εταιρείας θα πραγματοποιηθεί
την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18.00-20.00
στα γραφεία της Εταιρείας:
Μέγαρο ΑΤΡΙΝΑ, Κτήριο B, Λ. Κηφισίας 32-Μαρούσι, 2ος όροφος

Το μάθημα διοργανώνεται με τη συνεργασία των τμημάτων της ΕΕΠΕΑΧ
ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ

Εισαγωγή-Πρωτόκολλα Πρόληψης και αντιμετώπισης, Π. Φόρογλου
Παθογένεια κατακλίσεων- Συντηρητική αντιμετώπιση, Ε. Γκαμάτση
Αλγόριθμος χειρουργικής θεραπείας, Ι. Ματζούκας
Καρκινώματα επί Κατακλίσεων και ακτινονεκρώσεων και αντιμετώπιση, Σ. Σταυριανός-Λ. Τσελώνη


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το μάθημα θα μεταδοθεί και διαδραστικά στο Κέντρο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Α.Π.Θ.
μεταξύ 18.00-20.30 (Υπεύθυνος επικοινωνίας: Π. Φόρογλου)

77ο Εκπαιδευτικό μάθημα ΕΕΠΕΑΧ


Αγαπητοί Συνάδελφοι,
εκ μέρους του Προέδρου και του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.)
θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι
το 77ο Εκπαιδευτικό μάθημα της Εταιρείας θα πραγματοποιηθεί
την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 18.00-20.00
στα γραφεία της Εταιρείας:
Μέγαρο ΑΤΡΙΝΑ, Κτήριο B, Λ. Κηφισίας 32-Μαρούσι, 2ος όροφος.
Το μάθημα διοργανώνεται από το Τμήμα Παίδων & Συγγενών Ανωμαλιών
Συντονιστής: Περικλής Φόρογλου
"Παιδικό έγκαυμα και τραύμα - Ιδιαιτερότητες. Αποκατάσταση ελλειμμάτων" Αναστασία Λουπάτατζη
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το μάθημα θα μεταδοθεί και διαδραστικά στο Κέντρο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Α.Π.Θ. μεταξύ 18.00-20.30 (Υπεύθυνος επικοινωνίας: Π. Φόρογλου)

Δελτίο Τύπου Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

Η Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.) συγκλονισμένη από την τραγωδία που έπληξε την χώρα μας με καταστροφικά αποτελέσματα και προκειμένου να συμβάλλει ουσιαστικά στην αντιμετώπιση σε πρώιμο και απώτερο στάδιο των εγκαυματιών των πληγέντων περιοχών, έχει ενημερώσει το Υπουργείο Υγείας, τις Υγειονομικές Περιφέρειες Αττικής, Πειραιώς & Αιγαίου, το ΚΕΣΥ, καθώς και τις δημόσιες Κλινικές Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής για την εθελοντική προσφορά των μελών της, πλαστικών επανορθωτικών και αισθητικών χειρουργών για την περίθαλψη των εγκαυματιών.

Η Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ. έχει συντάξει λίστα με τους ιδιώτες εθελοντές ιατρούς και η οποία είναι στη διάθεση των αρμοδίων αρχών σε περίπτωση που κρίνουν απαραίτητη τις υπηρεσίες τους για ενίσχυση του έργου των κρατικών Νοσοκομείων και οι οποίοι προτίθενται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν στους εγκαυματίες στο μετεγκαυματικό στάδιο.

Οι Κλινικές Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής των δημοσίων νοσοκομείων ανά την Ελλάδα, ήδη αντιμετωπίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους εγκαυματίες και έχουν εκφράσει τη διαθεσιμότητά τους να συνδράμουν με κάθε δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση των εγκαυματιών.

Πολλοί ιδιώτες ιατροί του εξωτερικού, καθώς και Εταιρείες Πλαστικής Επανορθωτικής Αισθητικής Χειρουργικής έχουν εκφράσει την αμέριστη συμπαράστασή τους και την προθυμία τους να συνεισφέρουν στο σημαντικό έργο που επιτελούν οι Έλληνες ιατροί και έχουν ενημερωθεί ότι σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο από τους αρμόδιους Υγειονομικούς φορείς θα ενημερωθούν άμεσα.

Η. Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ. εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στους οικείους των θυμάτων των φονικών πυρκαγιών και θα βρίσκεται δίπλα στο πλευρό των πληγέντων.

Εκκληση Στα Μέλη Της ΕΕΠΕΑΧ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η ΕΕΠΕΑΧ συγκλονισμένη από την τραγωδία που έπληξε την χώρα μας με καταστροφικά αποτελέσματα και προκειμένου να συμβάλλει ουσιαστικά στην αντιμετώπιση σε πρώιμο και απώτερο στάδιο των εγκαυματιών των πληγέντων περιοχών.

Διαβάστε περισσότερα: Εκκληση Στα Μέλη Της ΕΕΠΕΑΧ

Πρόσκληση Σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση 2018

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής, καλεί σε Γενική Συνέλευση όλα τα Τακτικά Μέλη της Εταιρείας.

Διαβάστε περισσότερα: Πρόσκληση Σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση 2018

Πρόσκληση σε έκτακτη διαβούλευση - 10.7.2018

Λογότυπο ΕΕΠΕΑΧ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με αφορμή την πρόσφατη απόφαση του Υπουργού Υγείας κ. Ξανθού για αδειοδότηση Μονάδων Ημερήσιας Νοσηλείας (ΜΗΝ) και σε δερματολόγους και μετά από επιθυμία μελών της Εταιρείας μας

Διαβάστε περισσότερα: Πρόσκληση σε έκτακτη διαβούλευση - 10.7.2018

76ο Εκπαιδευτικό Μάθημα ΕΕΠΕΑΧ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Eκ μέρους του Προέδρου και του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.) θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το 76ο Εκπαιδευτικό Μάθημα της Εταιρίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Ιουλίου 2018 και ώρα 18.00 - 20:00, στα γραφεία της Εταιρίας: Μέγαρο ΑΤΡΙΝΑ, Κτίριο B, Λ. Κηφισίας 32-Μαρούσι, 2ος Όροφος.

Διαβάστε περισσότερα: 76ο Εκπαιδευτικό Μάθημα ΕΕΠΕΑΧ

9ο Σεμινάριο Προχωρημένης Μικροχειρουργικής

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ΕΕΠΕΑΧ σε συνεργασία με το ερευνητικό πειραματικό κέντρο της ELPEN διοργανώνουν το 9ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Προχωρημένης Μικροχειρουργικής που θα διεξαχθεί στις 19-21 Σεπτεμβρίου 2018 στο ερευνητικό πειραματικό κέντρο της ELPEN.

Διαβάστε περισσότερα: 9ο Σεμινάριο Προχωρημένης Μικροχειρουργικής

75ο Εκπαιδευτικό Μάθημα ΕΕΠΕΑΧ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Eκ μέρους του Προέδρου και του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.) θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το 75ο Εκπαιδευτικό Μάθημα της Εταιρίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018 και ώρα 18.00 - 20:00, στα γραφεία της Εταιρίας: Μέγαρο ΑΤΡΙΝΑ, Κτίριο B, Λ. Κηφισίας 32-Μαρούσι, 2ος Όροφος.

Διαβάστε περισσότερα: 75ο Εκπαιδευτικό Μάθημα ΕΕΠΕΑΧ

Ημέρες Υγείας 2018

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Στα πλαίσια της προώθησης και ανάδειξης της σημασίας και προσφοράς της ειδικότητάς μας στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, αλλά και ενημέρωσης του ρόλου της πλαστικής χειρουργικής στο ευρύ κοινό, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ΕΕΠΕΑΧ συμμετέχει ενεργά στην Εκδήλωση «Ημέρες Υγείας 2018» που διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Εφαρμογών Πληροφορικής Υγείας (ΕΕΜΕΠΥ) και θα διεξαχθεί 11-13 Μαΐου 2018 στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η ΕΕΠΕΑΧ θα έχει παρουσία καθ’ όλη τη διάρκεια του συνεδρίου με stand στον εκθεσιακό χώρο της εκδήλωσης, καθώς θα πραγματοποιήσει διαδραστική παρουσίαση για το κοινό το Σάββατο 12.5.2018 και ώρα 16.00-17.00.

Την οργάνωση της παρουσίασης της ΕΕΠΕΑΧ έχουν επιμεληθεί τα εκλεγμένα μέλη των επιτροπών της εταιρείας μας (Τμήμα Αισθητικής Χειρουργικής, Τμήμα Εγκαυμάτων, Τμήμα Μικροχειρουργικής & Άκρας Χειρός, Τμήμα Πλαστικής Παίδων & Συγγενών Ανωμαλιών, Τμήμα Ογκολογικής Πλαστικής Χειρουργικής ) με το συντονισμό του ΔΣ.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση imeresygeias.gr

Σχετικα με τις Συνδρομες

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΕΠΕΑΧ οι ετήσιες συνδρομές των μελών καταβάλονται το μήνα Φεβρουάριο εκάστου έτους. Στα πλαίσια αυτά παρακαλείσθε να διευθετήσετε τη συνδρομή σας ώστε να είστε ταμειακά ενήμεροι.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με τον Ταμία της ΕΕΠΕΑΧ στην ηλεκτρονική διεύθυνση treasurer@hespras.gr.

Τρόποι Καταβολής Συνδρομής