Ελληνική Εταιρία
Πλαστικής Επανορθωτικής &
Αισθητικής Χειρουργικής
Ε. Ε. Π. Ε. Α. Χ.

13ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΕΠΕΑΧ

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση του διετούς 13ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής που θα διεξαχθεί 16-19 Οκτωβρίου 2019 στο ανακαινισμένο Ίδρυμα Ευγενίδου (Λ. Συγγρού 387 - 175 64 Π. ΦΑΛΗΡΟ) και διοργανώνεται εξ’ ολοκλήρου από την Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.


Το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΕΕΠΕΑΧ έχει μοριοδοτηθεί από τον ΠΙΣ με 31 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης και έχει την έγκριση ΕΟΦ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2019

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής, καλεί σε Γενική Συνέλευση όλα τα Τακτικά Μέλη της Εταιρείας.

Διαβάστε περισσότερα: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2019

81ο Εκπαιδευτικό Μάθημα ΕΕΠΕΑΧ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

εκ μέρους του Προέδρου και του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.) θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το 81ο Εκπαιδευτικό Μάθημα της Εταιρίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18.00 - 20:00, στα γραφεία της Εταιρίας: Μέγαρο ΑΤΡΙΝΑ, Κτίριο B, Λ. Κηφισίας 32-Μαρούσι, 2ος Όροφος.

Διαβάστε περισσότερα: 81ο Εκπαιδευτικό Μάθημα ΕΕΠΕΑΧ

80ο Εκπαιδευτικό Μάθημα ΕΕΠΕΑΧ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

εκ μέρους του Προέδρου και του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.) θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το 80ο Εκπαιδευτικό Μάθημα της Εταιρίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18.00 - 20:00, στα γραφεία της Εταιρίας: Μέγαρο ΑΤΡΙΝΑ, Κτίριο B, Λ. Κηφισίας 32-Μαρούσι, 2ος Όροφος.

Διαβάστε περισσότερα: 80ο Εκπαιδευτικό Μάθημα ΕΕΠΕΑΧ

Ημερίδα «Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής Μαστού»

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

σας ενημερώνουμε ότι η ΕΕΠΕΑΧ διοργανώνει Ημερίδα «Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής Μαστού» το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 9.15π.μ. στην έδρας της Εταιρείας με προσκεκλημένο ομιλητή τον Prof Ernst Magnus Noah.

Διαβάστε περισσότερα: Ημερίδα «Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής...

79ο Εκπαιδευτικό Μάθημα ΕΕΠΕΑΧ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Eκ μέρους του Προέδρου και του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.) θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το 79ο Εκπαιδευτικό Μάθημα της Εταιρίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18.00 - 20:00, στα γραφεία της Εταιρίας: Μέγαρο ΑΤΡΙΝΑ, Κτίριο B, Λ. Κηφισίας 32-Μαρούσι, 2ος Όροφος.

Διαβάστε περισσότερα: 79ο Εκπαιδευτικό Μάθημα ΕΕΠΕΑΧ

78o Εκπαιδευτικό Μάθημα ΕΕΠΕΑΧ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
εκ μέρους του Προέδρου και του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.) θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το 78ο Εκπαιδευτικό μάθημα της Εταιρείας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18.00-20.00
στα γραφεία της Εταιρείας: Μέγαρο ΑΤΡΙΝΑ, Κτήριο B, Λ. Κηφισίας 32-Μαρούσι, 2ος όροφος

Το μάθημα διοργανώνεται με τη συνεργασία των τμημάτων της ΕΕΠΕΑΧ
ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ


Εισαγωγή-Πρωτόκολλα Πρόληψης και αντιμετώπισης, Π. Φόρογλου
Παθογένεια κατακλίσεων- Συντηρητική αντιμετώπιση, Ε. Γκαμάτση
Αλγόριθμος χειρουργικής θεραπείας, Ι. Ματζούκας
Καρκινώματα επί Κατακλίσεων και ακτινονεκρώσεων και αντιμετώπιση, Σ. Σταυριανός-Λ. Τσελώνη


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το μάθημα θα μεταδοθεί και διαδραστικά στο Κέντρο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Α.Π.Θ.
μεταξύ 18.00-20.30 (Υπεύθυνος επικοινωνίας: Π. Φόρογλου)

77ο Εκπαιδευτικό μάθημα ΕΕΠΕΑΧ


Αγαπητοί Συνάδελφοι,
εκ μέρους του Προέδρου και του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.) θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το 77ο Εκπαιδευτικό μάθημα της Εταιρείας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 18.00-20.00 στα γραφεία της Εταιρείας: Μέγαρο ΑΤΡΙΝΑ, Κτήριο B, Λ. Κηφισίας 32-Μαρούσι, 2ος όροφος.
Το μάθημα διοργανώνεται από το Τμήμα Παίδων & Συγγενών Ανωμαλιών

Συντονιστής: Περικλής Φόρογλου
"Παιδικό έγκαυμα και τραύμα - Ιδιαιτερότητες. Αποκατάσταση ελλειμμάτων" Αναστασία Λουπάτατζη

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το μάθημα θα μεταδοθεί και διαδραστικά στο Κέντρο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Α.Π.Θ. μεταξύ 18.00-20.30 (Υπεύθυνος επικοινωνίας: Π. Φόρογλου)

Σχετικα με τις Συνδρομες

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΕΠΕΑΧ οι ετήσιες συνδρομές των μελών καταβάλονται το μήνα Φεβρουάριο εκάστου έτους. Στα πλαίσια αυτά παρακαλείσθε να διευθετήσετε τη συνδρομή σας ώστε να είστε ταμειακά ενήμεροι.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με τον Ταμία της ΕΕΠΕΑΧ στην ηλεκτρονική διεύθυνση treasurer@hespras.gr.

Τρόποι Καταβολής Συνδρομής